وکیل خانواده (زن و مرد با تجربه بالا در امور خانواده) مشاوره آنلاین و تماس

وکیل خانواده (زن و مرد با تجربه بالا در امور خانواده) مشاوره آنلاین و تماس

برای همه ما ممکن است مسائل و مشکلاتی در خانواده ایجاد شود که خودمان دانش و علم کافی برای حل آن را نداشته باشیم. مانند رسیدگی به پرونده های حقوقی خانواده که باید توسط یک وکیل مجرب و حرفه ای که در این زمینه دارای تجربه بالایی دارد پیگیری شود. تیم حرفه ای وکالت 24 دارای وکلای حرفه ای زن و مرد باتجربه بالا در امور خانواده می باشد که به صورت آنلاین و تلفنی می توانند به شما مشاوره بدهند.

وکیل خانواده کیست؟

حتما تا به امروز کلمه وکیل خانواده به گوشتان خورده است اما به درستی ندانید که دقیقا وکیل خانواده کیست و اقدامات آن چیست؟ وکیل خانواده همان وکیل پایه یک دادگستری می باشد که به صورت تخصصی و حرفه ای در مسائل مربوط به روابط افراد و اشخاص مانند طلاق، مهریه، نفقه ورود پیدا کرده و راه حل مناسبی برای آن پیدا می کنند. وکیل خانواده وکیلی است که به صورت تخصصی در دعاوی خانوادگی رسیدگی می کند و با مسائل کیفری و اموال مالکیت کاملا متفاوت است.

مشاوره و تماس با وکیل خانواده زن و مرد

وکلای خانواده که در این زمینه فعالیت می کنند هم مرد می باشند و هم زن که شما بر اساس شرایط و موقعیت خود می توانید یک وکیل مناسب را از طریق تماس و مشاوره آنلاین انتخاب کنید. یکی از سایت ها و مجموعه هایی که می تواند در این زمینه به شما کمک کند و بهترین و مجرب ترین وکلای خانواده مرد و زن حرفه ای با دانش بالا را در اختیار شما قرار بدهد مجموعه وکالت 24 می باشد. وکالت 24 آماده ارائه بهترین راهکار در دعاوی خانواده برای شما خواهد بود. مشاوره گرفتن از یک وکیل خانواده می تواند در رفع دعاوی شما بسیار مفید و موثر باشد.

در چه دعاوی می توان از وکیل خانواده استفاده کرد؟

وکیل خانواده همانطور که از اسم آن پیداست مربوط به دعاوی می شود که در خانواده به وجود می آید. از جمله دعاوی که می توان در آن از وکیل خانواده استفاده کرد:

  • مشکلات مربوط به جهیزیه
  • مسائل مربوط به نکاح دائم و موقت
  • نامزدی و خسارات مربوط به بر هم زدن آن
  • نفقه زوجه و اجرت المثل ایام زوجیت
  • طلاق
  • رجوع از طلاق
  • فسخ و انفساخ نکاح
  • حضانت و ملاقات مربوط به طفل
  • شروط ضمن عقد نکاح که به زوجه داده شده است، مانند حق طلاق و حق مسکن
  • عدم تمکین و نشوز
  • نفقه اقارب
  • اهدای جنین
  • تغییر جنسیت و مسائل مربوط به آن
  • اثبات نسب
  • رشد، حجر و رفع آن
  • ازدواج مجدد مرد بدون اطلاع از همسر اول خود
  • امور راجب به طلاق غایب مفقود الاثر و کسی که غایب مفقود الاثر است همسرش و یا وارث او قصد طرح دعوی داشته باشد.
  • ولایت قهری
  • قیومت
  • سرپرستی کودکان بی سرپرست

اقدامات وکیل خانواده در دفاع از موکل

زمانی که شما وکیل خانواده را انتخاب می کنید و اطلاعات لازم را راجب موضوعی که باید به آن رسیدگی شود در اختیار وکیل خود قرار می دهید. اقدامات بعدی وکیل خانواده دفاع کردن از شما می باشد. اما مهم ترین اقدامی که وکیل خانواده باید انجام بدهد این است که برای حفظ کانون خانواده به خصوص در دعوی مربوط به طلاق تلاش خودش را برای ایجاد صلح بین خواهان و خوانده انجام بدهد.

  • نوشتن لایحه خوب و قوی برای ارائه در دادگاه
  • جمع آوری اسناد و مدارکی که برای دفاع از موکل و پیروزی او در دادگاه مفید و کافی باشد.
  • پیگیری پرونده به نحوه مطلوب و در جریان گذاشتن موکل از آخرین اطلاعات و جزئیات مربوط به پرونده
  • اگر دعوی مربوط مربوط به طلاق، حضانت، طلاق توافقی، نفقه و مهریه است باید فرم آن را پر کرده و خواسته ها و دلایل لازمه را در آن قید کند.
  • حفظ اسرار موکل خود و قابل اعتماد بودن
  • وکیل خانواده باید در دفاع از موکل خود تمام جوانب را رعایت کند تا آسیب و ضرری متحمل موکلش نشود و بتواند در قالب قانون به خوبی از او دفاع کند.

چرا داشتن وکیل خانواده ضروری است؟

مسائل و مشکلات مربوط به خانواده قوانین و مقررات خاص خود را دارد به همین دلیل لازم است کسی در کنار شما باشد که به طور کامل بر تمام این قوانین مسلط باشد. وکیل خانواده با داشتن دانش و علم کافی این توانایی را دارد که یک دفاعیه خوب و قوی داشته باشد. به دلیل پیچیدگی و تخصصی بودن دعوی مربوط به خانواده حضور یک وکیل مجرب ضروری می باشد.

تلسط کافی بر قوانینپیشبرد پرونده در زمان کوتاه ترمشاوره و ارائه راهکار موثر
آشنایی با تمام امورات دادگاه و تصمیم های بعدی قاضیدانش و تخصص بالا او در مسائل حقوقیدفاعیه حرفه ای و قوی از موکل

حضور وکیل خانواده در دعاوی چقدر می تواند مفید باشد؟

حضور یک وکیل خانواده حرفه ای تاثیر بسیار زیادی در به دست آوردن نتیجه مثبت خواهد داشت. زمانی که یک وکیل خانواده برای انجام امور در کنار شما باشد دیگر لازم نیست زمان و وقت زیادی را برای بررسی پرونده تلف کنید. اگر یک وکیلی که به طور کامل بر قوانین مدنی و قوانین خانواده مسلط باشد در پیشبرد پرونده شما در کنارتان باشد نتیجه مطلوب را کسب می کنید و همه چیز می تواند در جلسه دادرسی به نفع شما باشد. وکیل خانواده تخصص کافی در تمام پرونده های خانوادگی دارد و می تواند قبل از وقوع حادثه وارد عمل شود.

وکیل خانواده در چه زمینه ای تخصص دارد؟

وکیل خانواده وکیلی می باشد که به صورت حرفه ای در دعاوی مربوط به خانواده تخصص دارد. دعاوی مانند: طلاق، نفقه، مهریه و تمام مسائل و مشکلاتی که مربوط به امورات خانواده می باشد. وکیل خانواده همان وکیل پایه دادگستری می باشد که مسائل دیگر حقوقی و کیفری نیز تخصص دارد. اما برخی از وکلا به صورت حرفه ای و تخصصی فقط روی پرونده های خانوادگی کار می کنند.

در حقیقت وکیل خانواده کسی است که به طور کامل بر روابط شخصی و خانوادگی افراد، همچنین مسائلی که از احوال شخصیه نشات می گیرند تخصص دارد.

وکیل خانواده (زن و مرد با تجربه بالا در امور خانواده) مشاوره آنلاین و تماس

مراجع صالح به رسیدگی به امور خانواده

مرجع صالحی به رسیدگی به امور خانواده، دادگاه خانواده می باشد که به صورت حرفه ای به امورات مربوط به دعاوی و مشکلات خانوادگی رسیدگی می کند.

بر اساس ماده 21 قانون اساسی تعدادی از دادگاه های عمومی حقوقی به دادگاه هایی تحت عنوان دادگاه خانواده اختصاص دارند. طبقی تصمیمی که در مجلس صورت گرفت رئیس قوه قضائیه باید حداقل یکی از شعب دادگاه های عمومی هر حوزه قضایی را به دعاوی خانواده اختصاص بدهد و دادگاه های عمومی دیگر به مسائل خانواده ورود پیدا نکنند و صالح به رسیدگی در این زمینه نباشند.

دادگاه خانواده صالح به رسیدگی به سایر دعاوی حقوقی نیست، همچنین سایر دادگاه های عمومی نیز باید با صدور قرار عدم صلاحیت در رسیدگی پرونده های مربوط به دادگاه خانواده را به دادگاه خانواده ارسال کنند.

هزینه پایه یک وکیل خانواده چقدر است؟

هزینه و میزان حق الوکاله وکیل خانواده متغیر است و به موضوع آن و میزان زمانی که لازم است تا پرونده بررسی شود بستگی دارد. شما باید وکیلی را برای بررسی پرونده های خانواده انتخاب کنید که تمام وقت و زمان خود را صرف رسیدگی برای پرونده شما کند. شما می توانید با مجموعه وکالت 24 تماس گرفته و با مطرح کردن موضوع اصلی دعوی خود از میزان هزینه ها و حق الوکاله ای که برای وکیل خانواده وجود دارد مطلع شوید.

رسیدگی به پرونده های خانواده چه مراحلی دارد؟

رسیدگی به پرونده های مربوط به خانواده نیز مانند سایر پرونده های حقوقی مراحل خاص خودش را دارد. دادگاه خانواده به موضوعات مدنی، کیفری و ارفاقی رسیدگی می کند. رسیدگی به پرونده های خانواده شامل مراحلی مانند:

ثبت شکایت یا درخواست

اولین قدم، ارائه شکایت یا درخواست به دادگاه خانواده است. این می‌تواند مواردی مانند طلاق، حضانت فرزندان، نفقه، تقسیم اموال و غیره باشد.

ابلاغ و اطلاع‌رسانی

پس از ثبت شکایت، دادگاه اطلاعات را به طرف مقابل ابلاغ می‌کند تا از زمان و مکان جلسه دادگاه آگاه شوند.

مشاوره و میانجی‌گری

در بسیاری از دادگاه ها قبل از شروع رسمی روند دادرسی، زوجین به مشاوره یا میانجی‌ گری ارجاع داده می‌ شوند تا شاید بتوانند به توافقی دوستانه دست یابند.

برگزاری جلسات دادگاه

اگر مشاوره یا میانجی‌ گری به نتیجه نرسد، پرونده به دادگاه کشیده می‌ شود و جلسات دادگاه برای رسیدگی به اختلافات برگزار می‌ گردد.

ارائه مدارک و شواهد

طرفین باید مدارک و شواهد خود را به دادگاه ارائه دهند تا دادگاه بتواند بر اساس آن‌ ها تصمیم‌ گیری کند.

صدور حکم

پس از بررسی همه جوانب، دادگاه حکم نهایی را صادر می‌ کند. این حکم می‌ تواند شامل تصمیماتی در مورد طلاق، حضانت فرزندان، نفقه و تقسیم اموال باشد.

امکان اعتراض

طرفین می‌توانند در صورت عدم رضایت از حکم دادگاه، در مهلت مقرر اعتراض خود را ثبت کنند تا در دادگاه بعدی به اعتراض آنها رسیدگی شود و رد برخی از موارد به دلیل منطقی نبودن و به جا نبودن اعتراض در همان مرحله ممکن است رد شود.

نتیجه گیری

با توجه به مطالبی که در رابطه با وکیل خانواده در این مقاله خواندید می توان نتیجه گرفت که برای پیشرفت بهتر در پرونده های خانواده و صرفه جویی در زمان و رسیدن به نتیجه مطلوب حضور یک وکیل خانواده در کنارمان چقدر می تواند به نفع ما باشد. اگر می خواهید در رابطه با هر مسئله حقوقی و خانوادگی مشاوره تخصصی و حرفه ای را دریافت کنید با مجموعه وکالت 24 تماس گرفته تا آگاهی کامل و درست برای پیشبرد پرونده خانوادگی قدم بردارید.