وکیل ثبت شرکت (ثبت انواع شرکت) مشاوره حقوقی ثبت شرکت و تماس
اگر شما هم می خواهید شرکتی را ثبت کنید اما نمی دانید باید از چه مسیری این راه را آغاز کنید نگران نباشید وکالت 24 دارای وکلای متخصص و حرفه ای در زمینه ثبت شرکت می باشد که می تواند در این زمینه به شما مشاوره حقوقی های لازم را به صورت آنلاین و یا تماس تلفنی ارائه بدهد تا به راحتی بتوانید شرکت دلخواه خود را در زمانی کوتاه ثبت کنید.
وکیل ثبت شرکت کیست؟
وکیل ثبت شرکت در حقیقت همان وکیل پایه یک دادگستری می باشد که به امور مربوط به شرکت ها مانند: تنظیم قردادها، شرکت در جلسات و تحقیقی در رابطه با شرکای دیگر کاری شرکت مربوطه را بر عهده دارد و به تمام قوانین و مقررات مالی شرکت ها مسلط می باشد. وکیل ثبت شرکت می تواند در تمام زمینه های حقوقی مالی به شما راهنمایی و راهکارهای مناسب را ارائه بدهد.
مشاوره و تماس با وکیل ثبت شرکت
اگر می خواهید با یک وکیل متخصص و باتجربه برای ثبت شرکت مشورت کنید باید شخصی را در این زمینه انتخاب کنید که دارای تجربه کاری بسیار بالایی در خصوص ثبت شرکت ها باشد تا بتواند تمام راه حل های مناسب در این زمینه را در اختیار شما قرار بدهد. وکالت 24 دارای یک تیم حرفه ای از وکلای ثبت شرکت می باشد که می توانید با این مجموعه تماس گرفته و تمام راهنمایی های لازم را از طریق مشاوره آنلاین و تماس تلفنی دریافت کنید.
ثبت شرکت داخلی و خارجی
ثبت شرکت نیز مانند سایر کارهای اداری نیاز به طی کردن مراحل مختلفی دارد. شرکت هایی که در ایران ثبت می شوند هم می توانند داخلی باشند و هم شرکت خارجی اما ثبت شرکت داخلی و خارجی چه مراحلی دارد و چگونه است؟
ثبت شرکت داخلی
- برای ثبت هر شرکتی ابتدا باید متقاضی ثبت شرکت فرمی را پر کند و اطلاعات خواسته شده را کامل کند.
- در این مرحله باید اسم و نوع شرکت را طوری که تابع قوانین جمهوری اسلامی باشد پر کند.
- باید موضوع و نوع فعالیت شرکت را به درستی مشخص کنید تا در این زمینه مجوز های لازم را بتوانید دریافت کنید.
- باید مقدار و نوع سرمایه گذاری که می خواهید در آن شرکت انجام بدهید را نیز مشخص کنید.
- باید سمت خود را در شرکتی که می خواهید ثبت کنید مشخص کنید.
- اساسنامه و اظهارنامه های خواسته شده را به درستی باید تکمیل کنید.
- به شما کد رهگیری داده می شود که می توانید در پایان مراحل ثبت شرکت خود را در آن چک کنید.
ثبت شرکت خارجی
بر اساس ماده 3 قانون ثبت شرکت ها: هر شرکت خارجی برای اینکه بتواند بوسیله ی شعبه یا نماینده به امور تجارتی یا صنعتی یا مالی در ایران مبادرت نماید، باید در مملکت اصلی خود شرکت قانونی شناخته شده و در اداره ی ثبت اسناد تهران به ثبت رسیده باشد. بنابراین هر شرکت خارجی برای اینکه بتواند در ایران به فعالیت خود ادامه بدهد باید در مرکز اصلی خود ثبت شده و دارای شعبه قانونی باشد.
- برای ثبت شرکت خارجی در ایران باید ابتدا اظهارنامه آن به فارسی ترجمه شود.
- نام کامل شرکت نوشته شود.
- نوع شرکت باید مشخص شود.
- مرکز اصلی شرکت و آدرس دقیق آن باید مشخص شود.
- تابعیت شرکت باید درج شود.
- مقدار سرمایه و تاریخ انقضا باید نوشته شود.
- آخرین بیلان شرکت مشروط به اینکه قوانین خارجه و یا عرف تجاری مملکت اصلی شرکت و یا اساسنامه ی خود شرکت انتشار بیلان شرکت را تعهد کرده باشد.
- شرکت باید مطابق قانون مملکت به ثبت رسمی برسد.
- شرکت به چه نوع امر صنعتی یا تجاری یا مالی در ایران مبادرت می کند.
- شعبه هایی که در نقاط ایران دارد باید مشخص شود.
- نماینده ی عمده ی شرکت در ایران کیست و اگر شرکت چند نماینده ی مستقل دارد نمایندگان مستقل شرکت در ایران چه اشخاصی هستند.
- باید تعهد بدهد هر سال یک نسخه از آخرین بیلان شرکت را مطابق ماده 6 قانون ثبت شرکت قابل انتشار به دایره ثبت شرکت ها باشد.
مراحل ثبت شرکت ممکن است کمی پیچیده سخت باشد و اگر با برخی از قوانین مقررات آن آشنا نباشید به درستی نتوانید این مراحل را طی کنید. وکالت 24 می تواند در این مسیر در کنار شما باشد و تمام راهکارهای لازم را به شما ارائه بدهد.
اقدامات وکیل ثبت شرکت
وکیل ثبت شرکت در زمینه ثبت شرکت اقدامات بسیاری را انجام می دهد. از جمله اقدامات وکیل ثبت شرکت شامل:
- وکیل ثبت شرکت به درستی می تواند با افراد مشخص در این مسیر مذاکره کند و بهترین راه را برای حل موضوع مورد نظر پیدا کند.
- وکیل ثبت شرکت می تواند به نمایندگی از شما تمام مسیرهای لازم را طی کند.
- وکیل به تنهایی به دنبال مجوز های لازم می رود و این شما را از رفت و آمد های بیهوده دور می کند.
- وکیل ثبت شرکت با تمام قوانین ثبت شرکت آشنا می باشد و اجازه اشتباه و خطا در این مسیر را به شما نمی دهد.
چرا داشتن وکیل ثبت شرکت ضروری است؟
همانطور در مطالب بالا خواندید ثبت شرکت دارای پیچیدگی های خاصی می باشد و باتوجه به اینکه برخی از افرادی که می خواهند شرکتی را ثبت کنند دانش و تخصص لازم را در زمینه قوانین ندارند می توانند خسارت های جبران ناپذیری را به دلیل این اشتباهات خود به شرکت متحمل کنند. اما اگر وکیل ثبت شرکت را برای انجام این امور در کنار خود داشته باشید از ایجاد اشتباه خطاهای احتمالی در این مسیر جلوگیری خواهید کرد و در زمانی کوتاه تر نیز می توانید شرکت مورد نظر خود را ثبت کرده و فعالیت تجاری خود را آغاز کنید. به همین دلیل داشتن وکیل ثبت شرکت بسیار ضروری و مهم می باشد.
حدود و اختیارات وکیل ثبت شرکت
وکیل ثبت شرکت به عنوان نماینده قانونی شما در شرکت حاضر می شود به همین دلیل دارای اختیارات بسیاری می باشد که از طرف شما به آن شخص داده می شود. در واقع شما به وکیل وکالت می دهد تا از طرف شما تمام کارهای لازم برای ثبت شرکت را پیگیری کند. با این تفاوت که وکیل به تمام قوانین مربوطه آشنا می باشد و جای هیچگونه اشتباه و خطایی را به جا نمی گذارد و در زمانی کمتر نیز می تواند شرکت شما را ثبت کند. حدود اختیارات وکیل ثبت شرکت دست خودتان می باشد و شما با داشتن وکیل برای ثبت شرکت تمام این مسیر را برای خودتان راحتر و سریع تر می کنید.
وکیل ثبت شرکت در چه زمینه هایی تخصص دارد؟
وکیل ثبت شرکت باید در زمینه های مختلفی دارای تخصص باشد از جمله این زمینه ها شامل:
- دفاع از دعاوی شرکت از جمله انحلال، ورشکستگی و …
- ثبت برند و نام تجاری شرکت و حمایت قانونی از برند شرکت
- تهیه و تنظیم انواع قراردادهای لازم برای شرکت ثبت شده
- تهیه اساسنامه و اظهار نامه در رابطه با نوع موضوع فعالیت شرکت
- تهیه قرارداد های استخدامی برای شرکت
- نظارت بر عملکرد قانونی افزایش و کاهش سرمایه
- حل و فصل کردن مشکلات و اختلافات بین شرکت و سایر ادارت
- آشنایی و تسلط کامل بر تمام قوانین و مقررات ثبت شرکت ها
معضلات و موارد حقوقی در ثبت شرکت ها
امروزه شرکت ها در زمینه های مختلفی ثبت شده و فعالیت های اقتصادی مختلفی را انجام می دهند. اما این شرکت ها دارای برخی از موارد حقوقی معظلاتی می باشند که در ثبت شرکت اختلالاتی را ممکن است ایجاد کنند. این عوامل شامل:
امور حقوقی داخلی شرکت: شامل هر گونه مسئله مشکلی می باشد که در داخل خود شرکت ایجاد شده است و ممکن است معظلاتی برای ثبت رسمی شرکت ایجاد کند.
ثبت برند و علامت تجاری شرکت باید در همان حوزه فعالیت باشد در غیر این صورت ممکن است شرکت ثبت شده نتواند به فعالیت خود ادامه بدهد.
مسئولیت های فردی و جمعی افرادی که در شرکت ثبت شده فعالیت می کنند.
معظلات و مشکلاتی که برای ثبت شده ایجاد می شوند ممکن است به شکل های مختلفی باشند به همین دلیل بهتر است در این شرایط وکیلی حرفه ای و متخصص را در کنار خود داشته باشید تا در تمام این امور شما را راهنمایی کند.
موارد وکالت ثبت شرکت
از جمله مواردی که می توانید در آن از وکیل ثبت شرکت استفاده کنید و وکالت ثبت شرکت وجود دارد شامل:
- اختلافات تجاری
- انطباق با مقررات و قوانین تجاری
- مسائل مربوط به مالکیت شرکت
- موارد مربوط به خرید و فروش سهام و دیگر اوراق بهادار
- استفاده نادرست از اطلاعات حفاظت شده کسب و کارها مانند کپی رایت و علامت تجاری
انواع شرکت در ایران
بر اساس قانون مدنی ایران شرکت یعنی اجتماع حقوق مالکان متعدد در شیء واحد به نحو اشاعه، اما طبق قانون تجارت شرکت عبارت است از قراردادی که طبق آن شرکا سود حاصل از سرمایه را تقسیم می نمایند.
در قانون تجارت ایران می توان شرکت را این گونه تعریف نمود که: شرکت، شخصی حقوقی است که با قانون خاصی حسب مورد تحت قانون تجارت یا قانون خاص تشکیل شده باشد.
طبق قانون تجارت شرکت ها به 7 گونه تقسیم می شوند:
- شرکت های سهامی
- شرکت با مسئولیت محدود
- شرکت های تضامنی
- شرکت مختلط غیر سهامی
- شرکت مختلط سهامی
- شرکت های نسبی
- شرکت های تعاونی تولید و مصرف
شرکت های سهامی
براساس ماده 20 قانون تجارت ایران شرکت سهامی یعنی شرکتی که سرمایه اش به سهام تقسیم شده و مسئولیت صاحبان سهام محدود به مبلغ اسمی سهام می باشد.شرکت های سهامی دو نوع می باشند: سهامی عام و سهامی خاص.
شرکت سهامی خاص و عام
در شرکت های سهامی عام موسسین حق دارند فقط 20درصد از درصد سهام سرمايه شركت را به خود اختصاص داده و 80 درصد سهام سرمايه شركت بعد از اخذ مجوز از اداره ثبت شركت ها به عامه ی مردم عرضه گردد. شرکت های سهامی عام آن دسته از شرکت هایی هستند که در آن موسسین قسمتی از سرمایه ی شرکت را از طریق پذیره نویسی و فروش سهام به مردم تامین می کنند. شرکت های سهامی خاص شرکت هایی هستند که تمام سرمایه در موقع تاسیس منحصراَ توسط موسسین تامین می شود.
شرکت های نسبی
طبق ماده ی 183 قانون تجارت شرکت نسبی شرکتی می باشد که برای امور تجارتی تحت اسم مخصوصی بین دو یا چند نفر تشکیل می شود و مسئولیت هر یک از شرکا به نسبت سرمایه ای که در شرکت گذاشته می باشد.
طبق ماده 184 قانون تجارت در اسم شرکت نسبی عبارت “شرکت نسبی” و حداقل اسم یک نفر از شرکا باید ذکر شود.در صورتی که اسم شرکت مشتمل بر اسم تمامی شرکا نباشد یعد از اسم شریک یا شرکا ئی که ذکر شده است عبارتی از قبیل و شرکا و برادران ضروری می باشد.
شرکت با مسئولیت محدود
طبق ماده 94 قانون تجارت شرکتی است صرفا با موضوع فعالیت تجاری ،بین دو یاچند نفر جهت امور تجارتی تشکیل می شود و هریک از شرکا فقط به میزان سرمایه ی خود مسئول قروض ،دیون و تعهدات شرکت می باشند و هیچ حداقل مبلغ معینی نیز ندارد. در اسم این نوع شرکت می بایست حتما عبارت”شرکت با مسئولیت محدود قید گردد در غیر این صورت شرکت در مقابل اشخاص حقوقی تضامنی محسوب می شود و تابع مقررات آن خواهد بود.
شرکت مختلط سهامی
طبق ماده 162 قانون تجارت شرکتی است که تحت نام مخصوصی بین عده ای از شرکای سهامی و یک یا چند نفر شریک ضامن تشکیل می شود.
شرکت های مختلط غیر سهامی
این نوع شرکت بین یک یا چند شریک ضامن و یا یک یا چند شریک با مسئولیت محدود تحت تابع شرکت نامه تشکیل می شود. در نام شرکت باید حتما عبارت “مختلط غیر سهامی” قید شود چون این شرکت سهامی را منتشر نمیکند و مسئولیت شرکا محدود به میزان سرمایه ای است که در شرکت گذاشته اند، اما در صورت انحلال شرکت ،شرکا ضامن مسئول تمام قرض ها و بدهی های شرکت خواهند بود. شرکت مختلط غیر سهامی شرکتی است که برای امور تجارتی تحت نام مخصوصی بین یک یا چند نفر شریک ضامن و یک یا چند نفر شریک با مسئولیت محدود بدون انتشار سهام تشکیل می شود(ماده 141 قانون تجارت).
شرکت های تضامنی
ساده ترین نوع شرکتی است که برای امور تجارتی بین دو یا چند نفر تحت نام مخصوصی تشکیل می شود و اگر دارایی شرکت برای تایدیه تمام قروض کافی نباشد هر یک از شرکا مسئول پرداخت تمامی قروض می باشند.(ماده 116 قانون تجارت). در اسم شرکت تضامنی باید حتما عبارت (شرکت تضامنی) و لااقل اسم یک نفر از شرکاء ذکر شود و یا بعد از از اسم شرکایی که ذکر شده است عبارتی از قبیل (و شرکاء) یا (وبرادران) قید شود(ماده 117قانون تجارت).
براساس ماده 116 قانون تجارت شرکت های تضامنی شرکت هایی هستند که تحت اسم ویژه و مخصوص برای کارهای تجارتی بین دو و یا چند نفر با مسئولیت تضامنی تشکیل می شوند. در صورت عدم کفایت و بروز مشکل اگر اموال شرکت برای پرداخت دیون شرکت کافی نباشد هر یک از شرکاء مسئول پرداخت تمام دیون و تعهدات شرکت می باشد و در صورتی که بین شرکاء قرار دادی غیر از این به امضا برسد و منعقد شود از نظر قانون فاقد ارزش خواهد بود.
شرکت تعاونی تولید و مصرف
شرکت های تعاونی تولیدی شرکت هایی هستند که معمولا در زمینه هایی مانند: کشاورزی، دامپروری، صید آب زیان، ساخت و ساز و مواردی در این زمینه فعالیت دارند. شرکت های مصرف و یا توزیع شرکت هایی هستند که در حیطه ی فراهم کردن کالا و یا خدماتی که مورد نیاز اعضا می باشد فعالیت دارد. طبق ماده 1 قانون شرکت های تعاونی: شرکت تعاونی شرکتی است که برای مدت نامحدودی و به منظور رفع نیازهای مشترک اعضا و بهبود وضع مادی و اجتماعی آن ها از طریق همکاری آن ها تشکیل می شود.
هزینه وکیل ثبت شرکت چقدر است؟
هزینه های مربوط به ثبت شرکت ثابت و مشخص نمی باشد و با توجه به نوع شرکت و فعالیت و عوامل دیگری که وجود دارد متفاوت می باشد. اگر می خواهید از مقدار دقیق هزینه وکیل ثبت شرکت و حق الوکاله آنها آگاه شوید با کالت 24 تماس بگیرید تا مشاوران متخصصان ثبت شرکت شما را در این زمینه به خوبی کمک و راهنمایی کنند و هزینه دقیق وکیل ثبت شرکت را با توجه به موضوع و زمینه مورد نظر در اختیار شما قرار بدهند.
نتیجه گیری
با توجه به قوانین پیجیده شرکت های مختلفی که در ایران و خارج از ایران وجود دارد و پیچیدگی هایی که مسیر ثبت شرکت ها دارد داشتن وکیل ثبت شرکت متخصص و حرفه ای در این زمینه می تواند بسیار لازم و ضروری باشد. وکالت 24 یکی از بهترین و تخصصی ترین مراکزی می باشد که می تواند در زمینه ثبت شرکت به شما مشاوره راهنمایی های لازم را ارائه بدهد تا شما را از انجام هرگونه اشتباهی دور نگه دارد.