وکیل ثبت شرکت در تهران (ثبت انواع شرکت داخلی و خارجی) مشاوره و تماس

وکیل ثبت شرکت در تهران

ثبت کردن شرکت این روزها برای بسیاری از افراد به مشکل بزرگی تبدیل شده است زیرا برخی از مراحل آن دارای پیچیدگی هایی می باشد. به همین دلیل است که برخی از افراد به دنبال شخصی هستند تا راه حل های مناسب و راهکار های مفید در این مسیر را در اختیار آنها قرار بدهند تا دچار اشتباهی نشوند که در آینده به ضرر شرکت آنها تمام شود.

وکالت 24 دارای وکلای متخصص و حرفه ای ثبت شرکت در تهران می باشد که می تواند مشاوره های لازم را در خصوص ثبت انواع شرکت های خارجی و داخلی در اختیار شما قرار بدهد.

وکیل ثبت شرکت کیست؟

وکیل ثبت شرکت در واقع همان وکیل پایه دادگستری می باشد که در حوزه تخصصی ثبت شرکت مشغول فعالیت می باشد و دارای مسئولیت های بسیاری در این زمینه می باشد. از جمله وظایفی که شما می توانید بر عهده یک وکیل ثبت شرکت واگذار کنید شامل:

  • مشاوره حقوقی تخصصی
  • مذاکره با افراد و سازمان های ذی ربط
  • تنطیم قراردادها
  • تنظیم اظهارنامه و اساسنامه

مشاوره و تماس با وکیل ثبت شرکت در تهران

این باور و تصور اشتباهی است که برخی از افراد درباره ثبت شرکت دارند که ثبت کردن شرکت کار راحت و آسانی می باشد. در واقع ثبت شرکت کار بسیار پیچیده و سختی می باشد و بدون داشتن راهنما و یک فرد متخصص نمی توان به راحتی آن را انجام داد.

به همین دلیل باید با یک وکیل متخصص در این زمینه مشورت کنید. با تماس گرفتن با وکالت 24 می توانید با یک وکیل متخصص و حرفه ای در این زمینه ارتباط برقرار کرده تا او شما را از تمام جزئیات ثبت شرکت مطلع و آگاه کند.

ثبت شرکت های داخلی و خارجی در تهران

تمام شرکت های خارجی و داخلی که می خواهند در تهران و یا در هر کدام از شهرهای ایران ثبت شوند باید مراحل قانونی خود را طی کنند.

ثبت شرکت داخلی

  • تهیه مدارک
  • تسلیم اظهارنامه
  • مندرجات اظهارنامه ثبت برند شرکت
  • بررسی اظهارنامه مراحل آتی
  • اعتراض ها
  • تمدید ثبت علامت شرکت

ثبت شرکت خارجی

برای ثبت شرکت خارجی باید یک شعبه آن شرکت در یکی از شهرهای ایران باشد سایر مراحل قانونی ثبت شرکت نیز باید به همان شکلی قبلی انجام شود. همچنین باید اظهارنامه اساسنامه مربوط به شرکت به طور کامل ترجمه شود تا در مدارک آن ثبت شود.

ثبت شرکت خارجی در ایران کمی سخت و پیچیده می باشد به همین دلیل شما می توانید با کمک وکالت 24 از یک وکیل متخصص ثبت شرکت مشاوره های لازم را دریافت کنید.

چرا داشتن وکیل ثبت شرکت در تهران ضروری است؟

ثبت کردن شرکت دارای مراحل مختلفی می باشد که اگر در این مسیر از قوانین و مقررات آن آگاه نباشید شاید دچار مشکلات و اشتباهاتی شوید. به همین دلیل توصیه می شود حتما یک وکیل باتجربه در زمینه ثبت شرکت در کنار خود داشته باشید تا بتوانید پیچیدگی های این موضوع را برای خود آسان تر کنید.

با توجه به آشنا نبودن برخی از افراد با قوانین ثبت شرکت داشتن وکیل ثبت شرکت در تهران می تواند برای گروهی از افراد بسیار ضروری باشد.

اقدامات وکیل ثبت شرکت در تهران

  • تهیه مدارک و اسناد لازم برای ثبت شرکت
  • انتخاب اسم مناسب برای شرکت
  • تعیین و مقدار سرمایه اولیه شرکت
  • مشخص کردن افراد در شرکت و سمت هر کدام
  • مشخص کردن نوع شرکت
  • تعیین حداقل یک نفر به عنوان بازرس اصلی و یک نفر به عنوان بازرس علی البدل در شرکتهای سهامی
  • شماره همراه اعضای هیئت مدیره باید به نام خودشان باشد.
  • تعیین دارندگان حق امضاء مجاز شرکت
  • کد پستی شرکت
  • ثبت نام دارندگان حق امضا در سامانه ثنا

وکیل ثبت شرکت در تهران چه اختیاراتی دارد؟

اختیاراتی که یک وکیل ثبت شرکت دارد به خود شما بستگی دارد که بخواهید اجازه چه اختیارات و مسئولیت هایی را به وکیل خود واگذار کنید. در واقع وکیل ثبت شرکت در تهران می تواند به عنوان نماینده قانونی شما تمام کارها و مسئولیت های مورد نظر را برعهده بگیرد. وکیل ثبت شرکت این اختیار را که از طرف شما تصمیم ها و کارهایی را که به نفع شما و شرکت شما می باشد را انجام می دهد تا در آینده هیچ مشکلی در این خصوص برای شما ایجاد نشود.

وکیل ثبت شرکت در چه زمینه‌هایی تخصص دارد؟

  • آشنایی کامل با قوانین تجارتی و قوانین مربوط به ثبت شرکت ها
  • جلوگیری از هرگونه خطا و اشتباه در مسیر ثبت شرکت
  • بررسی اظهارنامه و اساسنامه شرکت
  • پیگیری مالیات های مربوط به شرکت و رفع برخی از آنها
  • پیگیری خرید و فروش سهام مربوط به شرکت

معضلات و موارد حقوقی در ثبت شرکت ها در تهران

از جمله معضلات و موارد حقوقی که در ثبت شرکت ها قرار دارد شامل این موارد می باشد:

  • مالیات ها: پرداخت مالیات و پیگیری برای پرداخت آن از جمله معضلاتی می باشد که در ثبت شرکت ها قرار دارد.
  • نداشتن اظهارنامه و اساسنامه مشخص
  • مشخص کردن سمت ها و قرار گرفتن هر کدام بر سرجای خود در شرکت
  • هزینه های مربوط به ثبت شرکت
  • آشنا نبودن با قانون تجارت
  • ثبت نشدن علائم مربوط به شرکت

موارد وکالت ثبت شرکت

شما در خصوص مواردی مختلفی برای ثبت شرکت ها و مسائل مربوط به آن می توانید از یک وکیل ثبت شرکت کمک بگیرید. این موارد شامل:

  • کمک به تغییر شرکت یا تغییر ساختار سازمانی شرکت
  • رسیدگی به مسائل مربوط به پایان کسب و کار و یا مسائل مربوط به انتقال
  • کمک به شروع کسب و کار و راه اندازی استارتاپ های مختلف
  • کمک و شرکت در مذاکرات و پیش نویس و بررسی قراردادهای تجاری

هزینه وکیل ثبت شرکت در تهران چقدر است؟

اگر بخواهیم یک مبلغ مشخص برای وکیل ثبت شرکت ها مشخص کنیم اصلا این کار امکان پذیر نمی باشد. زیرا هزینه وکیل ثبت شرکت ها بسیار متغییر است و به عوامل مختلفی نیز بستگی دارد.

در این خصوص شما می توانید با مجموعه کالت 24 تماس گرفته و هرآنچه که درباره هزینه وکیل ثبت شرکت ها در تهران لازم است را از مشاوران و کارشناسان این مجموعه سوال فرمایید و آنها براساس مقدار و حجم کاری مربوط به ثبت شرکت شما را کمک راهنمایی می کنند.

وکیل ثبت شرکت ها در تهران

انواع شرکت در ایران

طبق قانون تجارت شرکت ها به 7 گونه تقسیم می شوند:

  1. شرکت های سهامی
  2. شرکت با مسئولیت محدود 
  3. شرکت های تضامنی
  4. شرکت مختلط غیر سهامی
  5. شرکت مختلط سهامی
  6. شرکت های نسبی
  7. شرکت های تعاونی تولید و مصرف

شرکت سهامی

طبق ماده 20 قانون تجارت ایران شرکت سهامی یعنی شرکتی که سرمایه اش به سهام تقسیم شده و مسئولیت صاحبان سهام محدود به مبلغ اسمی سهام می باشد.شرکت های سهامی دو نوع می باشند: سهامی عام و سهامی خاص.

شرکت های سهامی عام آن دسته از  شرکت هایی هستند که در آن موسسین قسمتی از سرمایه ی شرکت را از طریق پذیره نویسی و فروش سهام به مردم تامین می کنند. شرکت های سهامی خاص شرکت هایی هستند که تمام سرمایه در موقع تاسیس منحصراَ توسط موسسین تامین می شود.

شرکت با مسئولیت محدود

طبق ماده 94 قانون تجارت شرکتی است صرفا با موضوع فعالیت تجاری ،بین دو یاچند نفر جهت امور تجارتی تشکیل می شود و هر از شرکا فقط به میزان سرمایه ی خود مسئول قروض ،دیون و تعهدات شرکت می باشند و هیچ حداقل مبلغ معینی نیز ندارد. در اسم این نوع شرکت می بایست حتما عبارت”شرکت با مسئولیت محدود قید گردد در غیر این صورت شرکت در مقابل اشخاص حقوقی تضامنی محسوب می شود و تابع مقررات آن خواهد بود.

شرکت های نسبی

طبق ماده ی 183 قانون تجارت  شرکت نسبی شرکتی می باشد که برای امور تجارتی تحت اسم مخصوصی بین دو یا چند نفر تشکیل  می شود و مسئولیت هر یک از شرکا به نسبت سرمایه ای که در شرکت گذاشته می باشد. براساس ماده 184 قانون تجارت در اسم شرکت نسبی عبارت “شرکت نسبی” و حداقل اسم یک نفر از شرکا باید ذکر شود.در صورتی که اسم شرکت مشتمل بر اسم تمامی شرکا نباشد یعد از اسم شریک یا شرکا ئی که ذکر شده است  عبارتی از قبیل و شرکا و برادران ضروری می باشد.

شرکت تعاونی تولید و مصرف

شرکت های تعاونی تولیدی شرکت هایی هستند که معمولا در زمینه هایی مانند: کشاورزی، دامپروری، صید آب زیان، ساخت و ساز و مواردی در این زمینه فعالیت دارند. شرکت های مصرف و یا توزیع شرکت هایی هستند که در حیطه ی فراهم کردن کالا و یا خدماتی که مورد نیاز اعضا می باشد فعالیت دارد. طبق ماده 1 قانون شرکت های تعاونی:شرکت تعاونی شرکتی است که برای مدت نامحدودی و به منظور رفع نیازهای مشترک اعضا و بهبود وضع مادی و اجتماعی آن ها از طریق همکاری آن ها تشکیل می شود.

شرکت های مختلط غیر سهامی

این نوع شرکت بین یک یا چند شریک ضامن و یا یک یا چند شریک با مسئولیت محدود تحت تابع شرکت نامه تشکیل می شود. در نام شرکت باید حتما عبارت “مختلط غیر سهامی” قید شود چون این شرکت سهامی را منتشر نمیکند و مسئولیت شرکا محدود به میزان سرمایه ای است که در شرکت گذاشته اند، اما در صورت انحلال شرکت ،شرکا ضامن مسئول تمام قرض ها و بدهی های شرکت خواهند بود. شرکت مختلط غیر سهامی یکی از انواع شرکت های تجاری در ماده 20 قانون تجارت می باشد و هدف از تشکیل آن فعالیت تجاری به همراه کسب سود و تقسیم منافع می باشد.

شرکت مختلط سهامی

 طبق ماده 162 قانون تجارت شرکتی است که تحت نام مخصوصی بین عده ای از شرکای سهامی و یک یا چند نفر شریک ضامن تشکیل می شود.

شرکت های تضامنی

ماده 116 قانون تجارت ساده ترین نوع شرکتی است که برای امور تجارتی بین دو یا چند نفر تحت نام مخصوصی تشکیل می شود و اگر دارایی شرکت برای تایدیه تمام قروض کافی نباشد هر یک از شرکا مسئول پرداخت تمامی قروض می باشند.

طبق ماده 116 قانون تجارت شرکت های تضامنی شرکت هایی هستند که تحت اسم ویژه و مخصوص برای کارهای تجارتی بین دو و یا چند نفر با مسئولیت تضامنی تشکیل می شوند. در صورت عدم کفایت و بروز مشکل اگر اموال شرکت برای پرداخت دیون شرکت کافی نباشد هر یک از شرکاء مسئول پرداخت تمام دیون و تعهدات شرکت می باشد و در صورتی که بین شرکاء قرار دادی غیر از این به امضا برسد و منعقد شود از نظر قانون فاقد ارزش خواهد بود.

همچنین بر اساس ماده 117 قانون تجارت در اسم شرکت تضامنی باید حتما عبارت (‌شرکت تضامنی) و لااقل اسم یک نفر از  شرکاء ذکر شود و یا بعد از از اسم شرکایی که ذکر شده است عبارتی از قبیل (‌و شرکاء) یا (‌و‌برادران) قید شود.

نتیجه گیری

باتوجه به مواردی که در بالا گفته شد و با توجه به سختی و پیچیدگی قوانین مربوط به ثبت شرکت این کار در بعضی از موارد بدون حضور متخصص و یک فرد باتجربه ممکن است امکان پذیر نباشد.

وکالت 24 دارای وکلای متخصص و حرفه ای در ثبت شرکت در تهران می باشند که حتی به صورت مشاوره تلفنی و آنلاین می توانند شما را راهنمایی کنند تا از بروز اشتباهات مختلف در این مسیر جلوگیری کنید.