وکیل حقوقی (باتجربه و متخصص دعاوی حقوقی) تماس و مشاوره آنلاین
اگر شما هم دچار مشکلات و مسائلی حقوقی شده اید و از قوانین و مقررات در این زمینه اطلاعات کافی ندارید بهترین راه ارتباط بر قرار کردن و گرفتن مشاوره از یک وکیل باتجربه و متخصص در این زمینه می باشد.
وکالت 24 با وکلای حرفه ای و باتجربه ای که در دعاوی حقوقی دارد به شما کمک می کند تا در این زمینه بتوانید تمام راهکارها و مشاوره های لازم را دریافت کنید. شما می توانید با وکالت 24 تماس گرفته و با وکیل حقوقی مربوط به پرونده خود ارتباط برقرار کرده و تمام مشاوره های لازم را به صورت آنلاین دریافت کنید.
وکیل حقوقی کیست؟
وکیل حقوقی همان وکیل پایه یک دادگستری می باشد که در آزمون وکالت شرکت کرده و پس از طی کردن دوران کارآموزی خود پروانه وکالت خود را دریافت می کند و در تمام مسائل و قوانین مربوط به قراردادهای حقوقی و مالی دارای تخصص بسیار زیادی می باشد.
همچنین وکیل حقوقی به عنوان نماینده افراد و یا شرکت ها است و وظیفه دارد تا از حقوق منافع آنها حمایت کند و به عنوان جانشین آنها در جلسه های دادرسی شرکت کرده و از آنها دفاع کند. اگر می خواهید همین الان با یک وکیل حقوقی حرفه ای مشورت کنید با وکالت 24 تماس بگیرید تا در سریع ترین زمان ممکن به شما در حل مشکلتان کمک کند.
مشاوره و تماس با وکیل حقوقی
اگر می خواهید با وکیلی با وکیلی ارتباط برقرار کنید که بتوانید از طریق تماس و مشاوره آنلاین نیز از او مشاوره های لازم را دریافت کنید. وکالت 24 دارای وکلای متخصص و حرفه ای در این زمینه می باشد که برای شما این امکان را فراهم کرده است زمانی که نیاز فوری به یک وکیل حقوقی دارید با وکالت 24 تماس گرفته و با وکلای باتجربه حقوقی مشورت کرده و مشاوره آنلاین را در این زمینه از آنها دریافت کنید.
زمانی که شما با وکالت 24 تماس بگیرید مشاوران بر اساس مشکل مربوطه وکیل حقوقی مناسب را به شما معرفی کرده تا با او مشورت کنید و از راهنمایی های وکیل حقوقی استفاده کنید.
دعاوی حقوقی چیست؟
دعاوی حقوقی دعاوی می باشند که با قوانین و حقوق مدنی در ارتباط می باشند. دعاوی حقوقی در دو دسته قرار می گیرند که شامل دعاوی مربوط به اموال و اشخاص می شود. دعاوی حقوقی نسبت به کیفری گستردگی بیشتری دارد. زیرا افراد بیشتری در طول زندگی خود با آن مواجه می شوند. بخشی وسیعی از دعاوی حقوقی با زندگی خصوصی افراد ارتباط دارد. از جمله دعاوی حقوقی شامل:
- قرارداد خرید و فروش
- اجاره
- رهن
- مطالبه طلب
- مسائل مربوط به وصیت
- ارث
- مالکیت حقوق افراد بر اموالشان
- ازدواج و طلاق
- دعاووی مربوط به تابعیت
اقدامات وکیل حقوقی در دفاع از موکل
وکیل حقوقی در دفاع از موکل خود اقدامات مختلفی را انجلم می دهد که برخی از این اقدامات شامل:
- اولین اقدام وکیل قبول دعاوی می باشد که موکل موظف است در این مرحله تمام اطلاعات لازم را در اختیار وکیل خود قرار بدهد.
- در مرحله دوم وکیل تمام اسناد و مدارک را مطالعه کرده و کفتگوهای لازم را با موکل خود انجام می دهد.
- وکیل در این مرحله تمام اطلاعات لازم را دریافت کرده است و پرونده را تحلیل می کند و اقدامات لازم را انجام می دهد. مانند جمع آوری اسناد بیشتر و یا تحقیقات لازم در این زمینه
- وکیل در دفاع از موکل خود در جلسه دادگاه حاضر می شود و تمام اسناد و مدارک قانونی را در اختیار قاضی محترم دادگاه قرار می دهد و اگر نیاز به شاهد هم باشد در همان جلسه یا جلسه بعدی آن را به دادگاه می آورد.
- وکیل وظیفه دارد هم به صورت شفاهی و هم به صورت کتبی (در قالب لایحه) دفاع خود را به دادگاه ارائه بدهد.
- اگر قراری به ضرر موکلش صادر شود وکیل باید در صورت امکان به آن حکم اعتراض کند.
- در صورت وجود شاکی باید تمام تلاشش را بکند تا رضایت طرف مقابل را جلب کند.
- اعتراض به رای تجدید نظر یا فرجام خواهی یکی از اقدامات مهم و ضروری است که در صورت ایجاد شرایط وکیل باید آن را انجام بدهد.
- پیگیری حقوق موکل خود در مراحل اعاده دادرسی
چرا داشتن وکیل حقوقی ضروری است؟
اگر بخواهیم یک پاسخ کلی به سوال بدهیم باید گفت داشتن وکیل حقوقی در دعاوی بسیار ضروری و مهم می باشد. زیرا در برخی از موارد بدون داشتن وکیل نمی توانید به چیزی که حقتان می باشد برسید. در ادامه می خواهیم علت ضروری بودن وکیل حقوقی در دعای را مورد بررسی قرار بدهیم:
- حضور وکیل حقوقی به شما کمک می کند تا در زمانی کوتاه تر به نتیجه مطلوبی می خواهید دست پیدا کنید.
- وکیل با ارتباطات گسترده ای که دارد به شما کمک می کند تا مناسب ترین راه را برای حل دعوی خود پیدا کنید.
- وکیل دارای تجربه و تخصص بسیار بالایی می باشد و به تمام قوانین و مقررات نیز مسلط است. قوانین و مقررات حقوقی بسیار تخصصی می باشند و شاید شما به تنهایی نتوانید به تمام جزئیات مربوط به آن سر در بیاورید. اما اگر در کنار خود وکیلی باتجربه داشته باشید می توانید این مسیر را بهتر و راحتر طی کنید.
- وکیل می تواند مدارک و اسناد بسیاری برای اثبات ادعای خود و دفاع از شما در اختیار قاضی قرار بدهد.
- شاید اگر به تنهایی بخواهید یک پرونده حقوقی را به جلو ببرید موفقیت چندانی نصیب شما نشود اما وکالت 24 با وکلای حقوقی و متخصصی که دارد می تواند با مناسب ترین هزینه بهترین نتیجه را برای شما فراهم کند.
حضور وکیل حقوقی در دعاوی چقدر می تواند مفید باشد؟
حضور وکیل در دعاوی بسیار مفید می باشد زیرا وکیل حقوقی به شما این امکان را می دهد تا از بروز اختلافات بیشتر در روند پرونده جلوگیری کنید و دعوی حقوقی در چهارچوب قوانین و مقررات مدنی مورد بررسی قرار بگیرد.
ممکن است شما هیچ آگاهی از اصول و تشریفات دادرسی مدنی ندانید و با فن دفاع، ادله اثبات دعوا، قوانین حقوقی و یا نحوه اعتراض به آرای صادره آشنا نباشید به همین دلیل وکیل حقوقی به واسطه داشتن این توانایی ها و همچنین داشتن رابطه گسترده با مراجع صالح به شما کمک می کند تا همه چیز را در پرونده حقوقی به نفع خود تمام کنید.
با توجه به این موارد که گفته شد می توان نتیجه گرفت حضور وکیل حقوقی در دعاوی بسیار مفید و موثر می باشد.
وکیل حقوقی در چه زمینه ای تخصص دارد؟
دعاوی حقوقی بسیار متنوع و گسترده می باشند. به همین دلیل وکیل حقوقی در زمینه های مختلفی باید دارای تخصص و تجربه کافی باشد. تا بتواند بهترین و درست ترین مسیر را برای رسیدگی به پرونده حقوقی در اختیار موکل خود قرار بدهد. وکیل حقوقی در زمینه های زیر دارای تخصص می باشد:
- مسلط به قانون تجارت و مسائل و مشکلات مالی که برای موکل ایجاد می شود.
- تخصص در امور مربوط به قوانین و حقوق خانواده
- مسلط به قوانین مربوط به ارث و میراث
- تخصص در زمینه حضانت فرزند
- نفق و قوانین مرتبط با آن
- طلاق و ازدواج
- قراردادهای معنی و غیر معین
- قرار دادهای حق شفعه و غیره
- مسائل و مشکلات مربوط به حضانت فرزند که بین زوجین ایجاد می شود.
مراجع صالح به رسیدگی به امور حقوقی
هر یک از دعاوی حقوقی در دادگاه مربوط به خود باید رسیدگی شوند. مراجع صالح به رسیدگی به امور حقوقی نیز جدا از سایر دعاوی می باشد.
دادگاه ها به دو دسته تقسیم می شوند: حقوقی و کیفری، دادگاه های حقوقی مرجع صالح به رسیدگی به امور حقوقی می باشند.
در دعاوی حقوقی شما می بایست دعوای خود را در دادگاهی مطرح کنید خوانده دعوا در حوزه قضایی آن اقامت داشته باشد. حوزه قضایی عبارت است از قلمرو یک بخش یا شهرستان که دادگاه در آن واقع شده است. همچنین خوانده شخصی می باشد که شما علیه او طرح دعوا کرده اید. اقامتگاه یعنی جایی که شخص در آن سکونت دارد و یا مرکز مهم امور او در آنجا باشد. هیچ شخصی نمی تواند بیش از یک اقامتگاه داشته باشد.
اگر خواندهی دعوا در ایران دارای اقامتگاه نباشد: دادگاه صالح، دادگاهی است که خوانده در حوزه قضایی آن دارای محل سکونت موقت است.
اگر خوانده در ایران دارای محل سکونت موقت نیز نباشد: دادگاه صالح، دادگاهی است که خوانده در حوزه قضایی آن دارای مال غیرمنقول مانند خانه یا زمین است.
اگر خوانده ی دعوا در ایران دارای مال غیرمنقول نیز نباشد: دادگاه صالح، دادگاهی است که خواهان در حوزه قضایی آن اقامت دارد.
از جمله دعاوی حقوقی و مراجع صالح به رسیدگی آنها:
دعاوی مربوط به مال غیرمنقول
دعاوی مربوط به مال غیرمنقول مانند ملک و زمین باید در دادگاهی مطرح شود که مال غیرمنقول در حوزه آن قرار داشته باشد. دعاوی مربوط به مال غیرمنقول شامل: به دعاوی مالکیت
- تصرف عدوانی
- مزاحمت
- تعهد به تسلیم مال غیرمنقول
- تعهد به انتقال مال غیرمنقول اشاره کرد.
دعوای ورشکستگی
دعوای ورشکستگی (توقف) تاجر یا درخواست حکم ورشکستگی در دادگاهی باید مطرح شود که تاجر ورشکسته در حوزه آن اقامت دارد. اگر تاجر ورشکسته در ایران اقامت نداشته باشد باید در محلی اقامه دعوا نمایید که تاجر در آن حوزه یا شعبه نمایندگی داشته باشد.
دعاوی مربوط به ترکه متوفی
دعاوی مربوط به ترکه متوفی یعنی دعاوی مربوط به آنچه از متوفی به جای مانده است مانند: دارایی های متوفی و بدهی های او تا زمانی که ترکه میان وراث و یا طلبکاران تقسیم نشده است در دادگاهی مطرح می شود که متوفی در حوزه قضایی آن اقامت داشته است. اگر آخرین اقامتگاه متوفی مشخص نباشد، دعاوی مربوط به ترکه متوفی باید در جایی مطرح شود که متوفی در حوزه قضایی آن برای آخرین بار سکونت داشته است.
دعوای اعسار
دعوای اعسار یعنی دعوای فردی که به دلیل تنگدستی و کافی نبودن اموال خود یا به علت عدم دسترسی به اموال خود، نمیتواند هزینه دادرسی یا محکومبه را پرداخت نماید. شما باید دعوای اعسار از پرداخت هزینه دادرسی را در دادگاهی مطرح کنید که صلاحیت رسیدگی به دعوای شما را داشته است.
هزیه وکیل پایه یک حقوقی چقدر است؟
هزینه وکیل حقوقی بر اساس نوع و پیچیدگی پرونده و مسائل مربوط به آن متغییر است. به همین دلیل باید با وکالت 24 تماس بگیرید و کارشناسان این مجموعه را با نوع پرونده خود آشنا کنید تا آنها بتوانند هزینه و حق الوکاله دقیق یک وکیل حقوقی را به شما بگویند. وکالت 24 دارای وکلای متخصص و با تجربه حقوقی می باشد و با کمترین هزینه می توانند پیروزی در یک پرونده حقوقی را از آن شما بکنند. به دلیل گستره بودن دعاوی حقوقی نمی توان نرخ مشخصی را برای آنها تعیین کرد به همین دلیل بهتر است مشاوران وکالت 24 را از جزئیات پرونده خود مطلع کنید تا آنها بتوانند در همین مسیر تمام اطلاعات را در اختیار شما قرار بدهند.
رسیدگی به پرونده های حقوقی چه مراحلی دارد؟
رسیدگی به پرونده های حقوقی مانند دیگر دعای دارای مراحل مختلفی می باشد که باید آنها را در به ترتیب درست طی کرد. مراحل رسیدگی به پرونده حقوقی شامل این مراحل می باشد:
- اولین مرحله تقدیم دادخواست به دادگاه حقوقی می باشد.
- باطل نمودن تمبر و پرداخت هزینه دارسی
- در این مرحله پرونده ثبت و به شورا و یا شعب مورد نظر ارجاع داده خواهد شد.
- ثبت شدن پرونده در دفتر دادگاه و تعیین وقت رسیدگی به دعوای حقوقی
- شروع شدن جلسات دادرسی و شرکت در آن برای حل و فضل کردن اختلاف دعوای حقوقی
- دادن رای توسط قاضی پرونده
- واخواهی کردن رای
- تجدید نظر خواهی و اعتراض به رای صادر شده
- فرجام خواهی
- در نهایت اجرای رای و دادن حکم نهایی دعاوی حقوقی
نتیجه گیری
قوانین و مقررات حقوقی بسیار گسترده می باشند و بدون اطلاع و آگاهی لازم نمی توان به درک درست و مثبتی از آنها رسید. به همین دلیل هم توصیه می کنند برای رسیدگی به پرونده های حقوقی و به دست آوردن نتیجه مطلوب بهتر است از یک وکیل متخصص و باتجربه کمک گرفت. درست است که شما برای گرفتن وکیل باید حق الوکاله ای را پرداخت کنید اما در مقابل در زمانی کوتاه و با هزینه کمتر می توانید به حق و حقوق خود برسید.
وکالت 24 دارای وکلای باتجربه و متخصص در این زمینه می باشد که بهترین راهکار را حل کردن پرونده حقوقی در اختیار شما قرار خواهد داد.
خدمات بیشتر ما: